Prijavite se Srpski English

Tematski parkovi


Adrenalin park "Rtanj"

Na najpoznatijem skijalištu u Srbiji – Kopaoniku izgrađen je park Avanturija u kome mogu da učestvuju deca uzrasta od 7 do 17 godina i tako kroz niz aktivnosti steknu nove veštine, razvijaju motoriku i psihofizičke sposobnosti. Park uključuje:

pročitajte ceo tekst ›

Adrenalin park "Zemlja čuda"

U okviru kompleksa Aquaparka Petroland u Bačkom Petrovcu 2013.godine otvoren je Adrenalin park "Zemlja čuda". Prostire se na 1000m² površine. Brojne prepreke su raspoređene po dužini i težini prelaska:

pročitajte ceo tekst ›

Avantura park Beograd

Prvi avantura park otvoren je na Adi Ciganliji u glavnom gradu Srbije Beogradu. Napravljen je kako bi posetioci na uzbudljiv i zanimljiv način proveli dan i uz to naučili nešto novo. Park omogućuje kako pojedinačne tako i grupne posete, i uz to moguće je organizovati proslave i team-building programe.

pročitajte ceo tekst ›

Avantura park Kopaonik

Najpoznatije skijalište u Srbiji, Kopaonik, dobilo je još jedan avantura park koji se prostire na oko 2000 m². Namenjen je kako deci tako i odraslima, a plan je da bude otvoren tokom cele godine.

pročitajte ceo tekst ›

Avantura park Zlatibor

Avantura park se nalazi su samom centru Zlatibora, u blizini pijace. Prostire se na 4 ha borove šume. 6 nivoa – staza namenjeni su  avanturistima različitog nivoa spretnosti od 5 do 105 godina:

pročitajte ceo tekst ›

Prirodnjački centar Srbije

Jedini za sada tematski park u Srbiji nalazi se u Svilajncu i nosi naziv "Prirodnjački centar Srbije". Zvanično je otvoren 29.juna 2015.godine kao naučno-obrazovna institucija koja na specifičan način spaja nauku i turizam.

pročitajte ceo tekst ›