Postanite član

Promene, kontinuirano napredovanje i praćenje trendova, građenje iskustava... vreme koje zahteva razvoj!

Bilo da smo samostalni, porodični ili veliki sistem, vreme nas i okruženje menja i ukoliko se potrudimo da ga pravovremeno ispratimo postaćemo još bolji i uspešniji u onome čime se bavimo. 

U vremenu u kom online čini bitan deo ne samo predstavljanja već i uspostavljanja biznisa...tim Turističkog vodiča je tu da Vam pomogne!

 

Turistički vodič Srbije objedinjena baza smeštajne i ugostiteljske ponude Srbije (blizu 5,000 objekata čiji broj se svakodnevno uvećava). Svojim članovima omogućavamo prezentaciju kroz povezivanje sa platformom i kroz zajedničke nastupe na sajmovima, manifestacijama, festivalima… Na taj način nastojimo da, koliko smo u prilici, doprinesemo razvoju turizma u Srbiji, da promovišemo njene potencijale, narod i znamenitosti kao i da podržimo promociju smeštajnih i ugostiteljskih kapaciteta koji čine sastavni deo turizma.

*   Ukoliko želite da Vam pošaljemo pristupne parametre kako bi mogli samostalno da unosite podatke za Vaš objekat, pošaljite nam zahtev (ime objekta, adresa, mesto, i ime i prezime osobe odgovorne za ažuriranje), a mi ćemo Vam poslati pristupne podatke. Što bogatije pretočite svoju ponudu kroz reči, slike, informacije, prednosti koje posedujete, to će Vas turisti lakše pronaći i odlučiti se za Vas.

*   Takođe, kao naši članovi budite slobodni da nam šaljete novine iz oblasti Vašeg poslovanja, a mi ćemo ih rado objaviti i o tome Vas obavestiti.

*   Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja tim Turističkog vodiča Srbije Vam stoji na raspolaganju.

Najave:

Na zahtev članova, očekuju nas i bogatiji marketing paketi kao i zajednička prezentacija na sajmovima….o ovome više u narednom periodu (rubrika Vesti)