O Turističkom klubu


Turistički klub Srbije  - Restorani, hoteli, znamenitosti i prirodne lepote Srbije online.

Objedinjena web prezentacija svih turističkih potencijala Srbije.

Sajt namenjen svima koji žele dobro da upoznaju našu zemlju, bili oni stranci ili njeni stanovnici. Onima koji žele informacije o turističkoj ponudi Srbije: ugostiteljski objekti, smeštajni kapaciteti, znamenitosti, prirodne lepote. Potom su tu i detaljne informacije o bilo kojoj turističkoj destinaciji u našoj zemlji: gradovima, selima (etno turizam), banjama, planinama, kupalištima, raznim manifestacijama, čak i putevima vina.

Takođe, sajt se može koristiti i u ne-turističke svrhe, jer zbog specijalne pretrage ugostiteljskih objekata Srbije, možete, recimo, naći restoran po vašoj volji, bilo u mestu stanovanja ili bilo kom delu Srbije u kom vas put nanese. Ukoliko, na primer, putujete u posetu prijateljima u Makedoniji, a hteli biste da ručate u nekom usputnom gradu na jugu Srbije i da sedite u bašti, jednostavno ukucate ključne reči vaše želje i dobićete listu restorana sa ovom pogodnošću u traženom mestu.

U okviru Info/Destinacija možda bi posebno izdvojili Putničku medicinu - ova rubrika je korisna kako našim građanima koji putuju u inostranstvo, tako i strancima koji dolaze kod nas. Ovde se nalaze saveti lekara o tome koje lekove poneti na put, koje mere predostrožnosti preuzeti na kojoj vrsti odmora i na kojoj destinaciji, kako postupiti u slučaju povrede ili bolesti. Postoje i posebni zdravstveni saveti za putnike koji boluju od hroničnih bolesti ili one koji se nalaze u procesu lečenja od određenih bolesti, povreda, oporavljanja od raznih intervencija.

Ukoliko turistima bude potrebna bilo kakva zdravstvena intervencija u Srbiji, sve informacije o tome mogu naći putem linka www.zdravstveniturizam.com

 

Tim Turističkog Kluba Srbije:

Milena Luković - administrator

Marko Ćupurdija - software developer

Ana Milutinović - web and graphic designer

Vladimir Lukić - expert associate, history

Marijan Dimitrijević – accociate

Sandra Pavlović – accociate