Prirodna dobra Srbije - Turistički klub Srbije uskoro bogatiji za još jednu rubriku

Posetioci sajta Turistički klub Srbije će u narednom periodu moći da na ovom mestu pronađu i sve o prirodnim dobrima naše zemlje.


GALERIJA

Prirodna dobra Srbije - Turistički klub Srbije uskoro bogatiji za još jednu rubriku
Prirodna dobra Srbije - Turistički klub Srbije uskoro bogatiji za još jednu rubriku

Sa ciljem da posetiocima sajta pruži širok opseg korisnih informacija i da ih podstakne na istraživanje i upoznavanje sa prednostima koje kao zemlja posedujemo, Turistički klub Srbije uskoro otvara novu oblast pod nazivom Prirodna dobra gde će se na jednom mestu naći preko 600 naslova na datu temu. 

 

Dosadašnje Korisne informacije o Srbiji: Opšte informacije, Planine, Lov i ribolov, Pećine, Sela, Dvorci i tvrđave, Gradovi i opštine, Banje, Jezera, Putevi vina, Manastiri i crkve, Kulturno-istorijsko nasleđe i Običaji, koje se mogu pronaći na naslovnoj strani, biće dopunjene i Prirodnim dobrima Srbije.

 

Nosioci ovog projekta su saradnici sa Geografskog fakulteta i Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu sa kojima Afeja, kao osnivač Turističkog kluba Srbije, ima višegodišnju saradnju. Tim mladih ljudi koji čine Milica Savić, Marko Kelember, Nemanja Tatomirov, Dušan Nikolić i Marko Krsteski, početkom godine otpočeo je sa realizacijom projekta na kom kroz zajednički rad nastoje da ukažu na značaj i približe turističke potencijale naše zemlje svima zainteresovanima da nešto više čuju i vide o Srbiji. 

 

Tim predstavljaju mladi orijentisani ka znanju spremni da ukažu na često zaboravljane višestruke kvalitete turističkog proizvoda Srbije, čiji značajan deo su i Prirodna dobra. 

 

Veliku potporu kao logističku podršku ovom projektu pružio je Zavod za zaštitu prirode Srbije (dr Ivana Ribara 91, Novi Beograd) Sektor za istraživačko-razvojnu delatnost, kom se ovom prilikom zahvaljujemo. Više o Zavodu za zaštitu prirode Srbije možete pronaći na www.zzps.rs

 

Više o Turističkom klubu Srbije:
Turistički klub Srbije predstavlja objedinjenu web prezentaciju turističkih potencijala Srbije, bazu smeštajnih i ugostiteljskih kapaciteta (preko 4000 objekata) i Korisnih informacija o Srbiji. 

Pored prezentacija koje obezbeđuje svojim članovima kroz povezivanje sa platformom, Turistički klub Srbije nastoji i da kroz zajedničke nastupe na sajmovima, manifestacijama i festivalima u zemlji i inostranstvu doprinese jačanju turizma Srbije i povezivanju svih u oblasti turističke industrije: smeštajnih i ugostiteljskih kapaciteta, proizvođača opreme, tehnike, namirnica, pružaoca usluga u oblasti turizma, turoperatera, avio kompanija, rent-a-car kompanija...

Takođe, Turistički klub Srbije kroz saradnju sa fakultetima omogućava studentima da kroz volontiranje na projektu Turističkog kluba Srbije steknu stručnu praksu u oblasti turizma i mogućnost da se uključe i doprinesu zajedničkim planovima na temu podizanja svesti o značaju domaćeg turizma u Srbiji. 

 

Srdačno Vaš

Turistički klub Srbije