Vesti

Vesti, bitne informacije i novine iz oblasti turizma.
Aktivnosti, dešavanja i pozivi članova Turističkog vodiča Srbije...

Galerija SULUV Projekat Art Body Art i Đorđe Odanović / RGB Pestum

Bulevar Mihajla Pupina 9, Novi Sad, Projekat Art Body Art, Kulturna stanica Svilara, 11 - 17. avgust 2020., Otvaranje: 11. avgust 2020, 20 časova, dok je Đorđe Odanović / RGB Pestum 10 - 22. avgust, Galerija SULUV.

opširnije

Kulturno-umetnički letnji program u " Kraljevim čardacima " na Kopaoniku

Na Letnjoj sceni hotela " Kraljevi čardaci " u prijatnim večerima na Kopaoniku se odvija bogat kulturno-umetnički i zabavni program na radost gostiju svih generacija.

opširnije

PREPUSTI SE UMETNOSTI od 4. avgusta u Galeriji Matice srpske

Kako bismo vaš boravak i iskustvo uživanja u umetnosti učinili jedinstvenim, pripremili smo Vam posebnu prostoriju u okviru Stalne postavke Galerije Matice srpske – sobu za prepuštanje umetnosti.

opširnije

Konkursu za prijem članova u Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine (2021)

Konkurs će biti otvoren od 1. avgusta do 1. septembra 2020. godine.

opširnije

Senka Vlahović-"Banatska Venera i junak Dimitrij" Galerija Singidunum

30.7.-7.8.2020. Galerija Singidunum, Kneza Mihaial 40. Izložba ilustracija Senke Vlahović u Beogradu.

opširnije

SULUV - Miroslava Raković / Back To Basics

U ponedeljak, 27. jula, u Galeriji SULUV biće postavljena izložba slika – Back To Basics – Miroslave Raković. Izložba će biti otvorena za posetioce do 7. avgusta 2020.

opširnije

Leto na Trgu galerija 2020

Manifestacija Leto na Trgu galerija 2020 će biti odložena do septembra. Ukoliko se steknu uslovi, program će se nastaviti tokom septembra.

opširnije

Poziv za dodelu jednokratne pomoći Fonda solidarnosti kulturnih radnika i radnica Srbije

Fond solidarnosti kulturnih radnika i radnica Srbije namenjen je svim umetnicima i umetnicama i kulturnim radnicima i radnicama koji su socijalno ugroženi usled krize izazvane pandemijom COVID-19.

opširnije

Svetska turistička organizacija bira najbolje startape iz održivog turizma - Slanje prijava do 20. septembra

Svetska turistička organizacija predstavila je novi konkurs za startape koji ima za cilj da identifikuje inovatore koji bi mogli da doprinesu budućem razvoju održivog razvoja turizma. Takmičenje će ujediniti sve branše oko postizanja ciljeva održivog razvoja i staviti inovacije i održivost u centar globalnog ekonomskog oporavka.

opširnije

Dragici Stojanović „Bešenovska povelja“ za 2020. godinu

Ovogodišnji dobitnik „Bešenovske povelje“ je pesnikinja iz Zrenjanina Dragica Stojanović za pesmu „Vera“, odlučio je žiri poetskog konkursa „Bešenovska prinošenja“ koji, već šestu godinu za redom, raspisuje fruškogorski manastir Bešenovo.

opširnije

Otvorena nova ribolovna staza na Morači u NP Skadarsko jezero

Nova sportsko-rekreativna ribolovna staza na Morači, u Nacionalnom parku Skadarsko jezero otvorena je tokom proteklog vikenda.

opširnije

Galerija SULUV - Nove ikone izložba

U ponedeljak, 6. jula, u Galeriji SULUV biće postavljena izložba slika - Nove ikone - Rastka Stefanovića. Izložba će trajati do 17. jula 2020.

opširnije

Salon Savremene galerije Zrenjanin - Intimnost našeg doma

Od ponedeljka 29. juna do 02. septembra 2020. godine u Salonu Savremene galerije Zrenjanin biće postavljena izložba Intimnost našeg doma inspirisana situacijom koju je izazvala pandemija koronavirusa Covid-19 kada smo bili primorani da duže boravimo u svojim domovima.

opširnije

To Another View - konkurs za aktivne članove SULUV

Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine raspisuje konkurs za aktivne članove udruženja za učešće u projektu koji je deo saradnje Udruženja likovnih umetnika iz Graca (Austrija) i SULUV-a.

opširnije

Mala galerija Ulupuds - Svjat, Svjat, Svjat Gospod Savaot

23.6.-2.7.2020. g.

opširnije

Izložba članova SULUV - Savremena grafika u Vojvodini

U ponedeljak, 22. juna, u Galeriji SULUV biće postavljena izložba članova Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine - Savremena grafika u Vojvodini, koju je priredio Mujo Alagić, član Umetničkog saveta Udruženja.

opširnije

PRAVILNIK o programu i načinu polaganja stručnog ispita u delatnosti zaštite kulturnih dobara

U "Službenom glasniku RS", br. 83/2020 objavljen je PRAVILNIK o programu i načinu polaganja stručnog ispita u delatnosti zaštite kulturnih dobara

opširnije

Galerija Matice srpske - najava

Ovog vikenda posetioce u Galeriji Matice srpske očekuje bogat i raznovrstan program:

opširnije

Galerija SULUV - predstojeći program

Program Galerije SULUV od 22. juna do 3. jula u nastavku...

opširnije

Galerija Singidunum, Draženka Dada Čajić - Rose

Ciklus o ružama nastao je kao potreba da se sjedinim sa ljepotom i nježnošću kojom ruža zrač ali i da ispitam njene lavirinte. 15-26.6.2020.

opširnije

Inspirisani Italijom i Avantura za velike i male u Galeriji Matice srpske

Tokom letnjih meseci biće realizovana predavanja i stručna tumačenja u redovnom Galerijskom terminu za prateće programe ‒ petkom u 19.00 sati.

opširnije

Objavljen prvi javni poziv za investicije u seoski turizam - Na raspolaganju 2,3 milijarde dinara

Uprava za agrarna plaćanja objavila je danas javni poziv za odobravanje projekata za IPARD podsticaje u ruralnom turizmu. Reč je o pozivu iz Mere 7 – Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja, a na raspolaganju poljoprivrednicima, preduzetnicima i mikro i malim preduzećima su 2,3 milijarde dinara.

opširnije

Mala galerija ULUPUDS - Danica Todorović - Žedna je duša moja za Bogom Živim

12-20.6.2020. Reči psalmopojca Davida su upravo te koje su asocijacija na pomisao o mladom princu, koji se odrekao carskog prestola zarad ljubavi Božije.

opširnije

Virtuelni 3D obilazak Legata dr Aleksandra Kostića

Centar za kulturu Grocka nastavio je 3D snimanje odabranih kulturnih lokacija, te je digitalizovan Legat dr Aleksandra Kostića, koji je muzejska postavka u namenskoj galeriji u Biblioteci Ilija Garašanin u Grockoj, saopšteno je iz ove opštine.

opširnije

SULUV - Izložba članova Udruženja likovnih umetnika Kruševca

U ponedeljak, 8. juna, u Galeriji SULUV biće postavljena izložba članova Udruženja likovnih umetnika Kruševca.

opširnije

Galerija Singidunum Izložba fotografija „Mačva„

Kroz prikaz od trideset fotografija u vidu foto eseja, a koje čine deo celine uokvirene u fotomonografiju ”Mačva”, posmatrač ima priliku da oseti život i običaje Mačve i njenih stanovnika. 2-10.6.2020.

opširnije

Mala galerija ULUPUDS - Dejan Matić DVORIŠTA

Vodeći spontani dijalog sa prošlošću i nekim davno prošlim lepim vremenima, Dejan Matić nas vraća u detinjstvo i u vreme kada smo više poštovali i cenili prirodu. 1-9.6.2020.

opširnije

Šesta pesnička manifestacija BEŠENOVSKA PRINOŠENjA

„Ne damo svetinje, jer one nisu dale nas“, tema je ovogodišnjeg pesničkog konkursa manifestacije „Bešenovska prinošenja“ koju šestu godinu za redom organizuje manastir Bešenovo, a osmislio ju je predsednik žirija čuveni srpski pesnik Blagoje Baković.

opširnije

Zlatiborski rally Gold Gondola 2020 otvara sezonu Šampionata Srbije u reliju 27. juna

Šampionat Srbije u reliju ove sezone otvara Zlatiborski reli - Gold Gondola, koji će se voziti na Zlatiboru 26. i 27. juna, a u organizaciji ASU U3 Rally Team-a iz Užica.

opširnije

Niš

Zakupci gradskih lokala u Nišu oslobođeni kirije i naknade za korišćenje javnih površina za dva i po meseca.

opširnije

Dobrodošli na otvaranje prve "postkorona" izložbe u Maloj galeriji ULUPUDS

Osobenost mecotinte očitavamo u lestvici tonske utihnulosti. Bojan Bikić nastoji na toploti „plišanih“ odnosa unutar tame, dosežući sasvim izvesnu likovnu prednost, ali i osobenost svog rukopisa. Gradeći smisaonu slojevitost nostalgično-lirskih zapisa iz ostavštine minulog urbanog okruženja, jednostavnim motivima oblikuje snažno prisustvo produhovljenog Erosa.

opširnije

Obavezna i preporučena aktivna imunizacija putnika u međunarodnom saobraćaju

U Službenom glasniku RS broj 65/2020 od 06.05.2020 godine, objavljen je novi PRAVILNIK o Programu obavezne i preporučene imunizacije stanovništva protiv određenih zaraznih bolesti. Pravilnik između ostalog uređuje obaveznu i preporučenu aktivnu imunizacija putnika u međunarodnom saobraćaju.

opširnije

Galerija SINGIDUNUM otvara svoja vrata

Poštovani prijatelji, Galerija SINGIDUNUM otvara svoja vrata prvom samostalnom izložbom mlade umetnice Jovane Dragić. Dobro nam došli!!!!

opširnije

Savremena galerija Zrenjanin

PORTRETI, izbor iz zbirke Savremene galerije Zrenjanin, 11. maj – 11. jun 2020.

opširnije

IZLOŽBA „KRALjEVI I SVETITELjI SRPSKI”

Istorijski muzej Srbije ima zadovoljstvo da Vas obavesti da je od četvrtka 7. maja, u skladu sa Preporukom Ministarstva kulture i informisanja o nastavku rada muzeja, izložba „Kraljevi i svetitelji srpski” biti otvorena za posetioce. Galerija će raditi od ponedeljka do petka, u periodu od 12 do 16 časova.

opširnije

Tamjanika na još 1,2 hektara u vinariji Lastar

Vinarija Lastar iz Rekovca nastavlja sa proširenjem sopstvenih zasada tamjanike. Novi zasadi podignuti su na površini od 1,2 ha, dok je prošle godine zasađeno 2,5 ha istoimene sorte.

opširnije

Na Adi Ciganliji od 1. juna bioskop iz automobila, na Tašmajdanu pozorište na otvorenom

Parkiralište na Adi Ciganliji tokom letnjih večeri biće pretvoreno u bioskop, dok će se na otvorenom stadionu Tašmajdan u večernjim časovima odigravati pozorišne predstave...

opširnije

Kraljevi i svetitelji srpski - Posetite izložbu u Istorijskom muzeju Srbije

Istorijski muzej Srbije otvorio je izložbu "Kraljevi i svetitelji srpski" od 7. maja 2020. godine, u skladu sa Preporukom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije o nastavku rada muzeja.

opširnije

Galerija Matice srpske - Dragiša Brašovan

Od utorka 5. maja posetioci će u Galeriji Matice srpske imati priliku da pored izložbe Inspirisani Italijom pogledaju i deo zaostavštine čuvenog arhitekte Dragiše Brašovana, koju je Galerija nedavno dobila na poklon od njegove supruge Viktorije Brašovan i njene kćerke Olge Kovačev.

opširnije

Banja Vrujci dobija hotel sa četiri zvezdice i spa centar

Novi kapaciteti, uz akva park, spremni za letnju sezonu.

opširnije

Gosti sa maskama, konobari sa vizirima - Objavljen detaljan spisak preporuka za kafiće i restorane

Kafići i restorani u Srbiji počinju sa radom 4. maja, a zbog epidemije koronavirusa i gosti i zaposleni moraće da se pridržavaju brojnih mera. Gradski zavod za javno zdravlje Beograd izado je i detaljan spisak preporuka.

opširnije

Do lovne karte putem aplikacije

Lovački savez Srbije pokrenuo je aplikaciju za online popunjavanje zahteva za lovne karte.

opširnije

I pozorište je kod kuće - Evo koje kultne predstave preporučuje Zvezdara teatar

U danima kada je zbog svih nas i ljudi koje volimo najbitnije ostati kod kuće i biti odgovoran za zdravlje čitave nacije, važno je i kvalitetno provoditi vreme koje nam je na raspolaganju, pored obaveza i aktivnosti koje imamo.

opširnije

Predstava "Gospođica" u četvrtak u 21 sat na JDPtv

Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) saopštilo je danas da će na na youtube kanalu JDPtv i sajtu jdp.rs premijerno emitovati predstavu "Gospođica" Iva Andrića u režiji Gorčina Stojanovića u četvrtak 23. aprila u 21 sat.

opširnije

Galerija Matice srpske - Novi svetski poredak

Novi svetski poredak - delo umetničke grupe Novi Kolektivizam kao dokument vremena, na poklon Galeriji Matice srpske.

opširnije

Pomozimo opstanak više od 3.000 životinja u akvarijumu i tropikarijumu u Beogradu

Zavod za zaštitu prirode Srbije i Javni akvarijum i tropikarijum Beograd pozivaju sve građane koji su u prilici da pomognu ishranu i time opstanak više od 3.000 jedinki 220 divljih i gajenih vrsta riba, gmizavaca, korala, biljaka i drugog živog sveta smeštenog u 208 akvarijuma i terarijuma i barskom ekosistemu na otvorenom.

opširnije

Online tribina ''Vinča – najstariji grad u Evropi?''

Božidarac Digital i „Beograd za početnike“ Vas pozivaju na prvu besplatnu online tribinu uživo ''Vinča – najstariji grad u Evropi?'' u sredu, 8. aprila u 19 časova.

opširnije

Konkursa za dodelu dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2020. godini

Vest u vezi izmene Konkursa za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma u 2020. godini i Konkursa za dodelu dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2020. godini.

opširnije

GENOV: Mere državne pomoći nisu dovoljne za ugostiteljstvo, hotelijeri su iscrpljeni, dolaziće do prodaja

Mere koje je predstavila država za pomoć privredi nisu dovoljne za sektor ugostiteljstva i primenjive su svega 40%, kaže za eKapiju direktor Poslovnog udruženja hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) Georgi Genov.

opširnije

Posetite Beogradsku tvrđavu putem telefona

Ljubitelji Beogradske tvrđave, kao i oni koji nisu bili u prilici da je posete, mogu to učiniti preko mobilne aplikacije "Cultural Places", saopšteno je iz JP Beogradska tvrđava.

opširnije

GMS s vama kod kuće

U okviru kampanje "GMS s vama kod kuće" Galerija Matice srpske je priredila bogat program za ljubitelje umetnosti različitog uzrasta i interesovanja.

opširnije

Filmovi iz fonda Jugoslovenske kinoteke dostupni na internetu

Materijali Jugoslovenske kinoteke dostupni su na kanalima YouTube i Vimeo.

opširnije

Narodno pozorište u Beogradu počinje da emituje predstave putem interneta

Narodno pozorište u Beogradu u vanrednom stanju, zbog kojeg je moralo da prekine prikazivanje predstava pred publikom, počinje emitovanje svojih predstava putem interneta (streaming).

opširnije

Saopštenje Galerije Matice srpske

Obaveštavamo vas da od 17. marta 2020. godine izložbeni prostori Galerije Matice srpske biće zatvoreni za posetioce.

opširnije

Objavljen je novi cenovnik odstrela lovostajem zaštićenih vrsta divljači za lovnu 2020/2021. godinu

U "Službeni glasnik RS", br. 21/2020 objavljena je...

opširnije

Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine - Galerija SULUV

Izložba članova Udruženja likovnih umetnika Kruševca... 16 mart.

opširnije

Galerija SINGIDUNUM

Galerija Singidunum, Kneza Mihaila 40. Izložba - Kutija 6, posetite 10-20.3.2020.

opširnije

Galerija Singidunum - Eho kratkih slika

Multimedijalna izložba Snežane Trstenjak.

opširnije

Savremena galerija Zrenjanin 2. mart – 1. april 2020.

Maja Rakočević Cvijanov, Jelena Grujičić, Lea Vidaković. Rizom: ženske poetike prostora, pripadanja i uzemljenja.

opširnije

ULUPUDUS - Danijela Jović Dnevnik emocija

Mala galerija Ulupuds, 26.2.-9.3.2020.

opširnije

Muzej Kinoteke otvorio vrata za publiku

Omiljeni bioskop mnogih beogradskih filmofila – Muzej kinoteke u Kosovskoj ulici je ponovo otvorio vrata za publiku posle dva i po meseca renoviranja prostora i poboljšanja uslova za posetioce, najavio je upravnik Muzeja kinoteke Marjan Vujović.

opširnije

Svetsko prvenstvo 2021. godine u boksu održaće se u Beogradu

Kako se navodi na sajtu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, glavni grad naše zemlje dobio je domaćinstvo ove sportske manifestacije jednoglasno na kongresu AIBA u Budimpešti.

opširnije

Promocija monografske studije - TEODOR KRAČUN dr Miroslava Timotijevića

21. februar 2020. godine u 19h, Galerija Matice srpske

opširnije

XVII 3D ART-Izložba Vajarske sekcije ULUPUDS

Mala galerija ULUPUDS, 10-20.2.2020.g.

opširnije

Galerija Singidunum - XIII Eksperimentom do…

Kreativni izazov iniciran željom članova Sekcije za tekstil i savremeno odevanje ULUPUDS-a da kroz godišnju izložbu Eksperimentom do podstakne nove umetničke vizije članova te, ali i drugih sekcija, nastavlja da intrigira stvaraoce.

opširnije

42. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Po svim kriterijumima – obimu, kvalitetu, značaju, privlačnosti Sajam turizma je jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu.

opširnije

Galerija Matice srpske - razgovori i predavanja

Obaveštavamo Vas da će se u četvrtak 6. februara, u petak 7. februara i subotu 8. februara održati sledeće...

opširnije

Savremena galerija Zrenjanin - BELEŠKE IZ SVAKODNEVICE JEDNOG NESKLADA

3. – 27. februar 2020. otvaranje izložbe: ponedelјak, 3. februar 2020. u 19h.

opširnije

eBerza Vas poziva!

Ponuda vrhunskih vina!!! Posetite eBerzu i po povoljnim cenama iz količinskog popusta kupite vina vinarije Vinum. (samo do 07. februara) www.eberza.rs

opširnije

Galerija SULUV Nemanja Milenković i Đerđi Ačaji

U subotu, 1. februara i u ponedeljak 3. februara pozivamo Vas!

opširnije

2020. godina u Galeriji Matice srpske

Godinu započinjemo sa velikim gostovanjem u Narodnoj Galeriji Slovenije...

opširnije

Mala galerija Ulupuds - Jelena Vemić-Moć

Pred vama su impresivne fotografije jednog od najlepših svetskih pejzaža Nijagarinih vodopada.

opširnije

Spomenik kulture zgrada Sokolskog doma u Čačku

Zgrada Sokolskog doma u Čačku, nalazi se na teritoriji grada Čačka, ulica Cara Dušana 10. Spomenik kulture je najstariji Sokolski dom u Kraljevini Srbiji.

opširnije

Zaplovite Dunavom u srcu Đerdapske klisure brodom "General"

...i tokom nezaboravne vožnje kroz dunavske Kazane u svoju knjigu utisaka sa putovanja ubeležite susret sa Trajanovom tablom, dačkim kraljem Decebalom, starim signalnim stanicama i jedinstvenim pejzažima Nacionalnog parka Đerdap

opširnije

Maria Bramasole- Žudnja u nitima

Galerija Singidunum, Kneza Mihaila 40, 23.1.-1.2.2020. Posetite!

opširnije

Galerija Matice srpske

Napredne metode digitalne analize slike – spoj veštačke inteligencije i proučavanja kulturnog nasleđa Galerija Matice srpske, Trg galerija 1, Novi Sad. Utorak, 21. januar u 18.00h.

opširnije

SULUV - izložbe

Dve izložbe: petak, 17. januar, 20h - Ljubica Tucakov / Lični prostor tela. Druga - sreda, 22. januar, 20h, Kulturna stanica Svilara, Đorđa Rajkovića 6b, Novi Sad.

opširnije

Srećni praznici - Vaš Turistički vodič Srbije!!!

Budite deo divnih putovanja, novih prijateljstava i lepih iznenađenja, istražujte predele Srbije i uživajte u svakom koraku na putu kojim idete. Želi Vam Vaš Turistički vodič Srbije.

opširnije

Galerija Matice srpske

Dragi prijatelji i posetioci Galerije, provedite praznike uz umetnost!

opširnije

REPRIZA NOVE GODINE!!!

Proslavite reprizu Nove 2020. godine u restoranu Vinarije Malča!

opširnije

Mala galerija ULUPUDS - MINIJATURA 4

18.12.2019.-20.1.2020. godine, posetite!

opširnije

Galerija SULUV Andrea Palašti / Кućne vežbe

Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine. Bulevar Mihajla Pupina 9, Novi Sad.

opširnije

“Figuracija na dva načina” - Galerija Singidunum

Kneza Mihaila 40, 18.12. – 31.12. 2019. g.

opširnije

Dve izložbe tri jubileja

Sedma godišnja izložba fotoreportera Novog Sada i Vojvodine “Objektivno” koja se će biti organizovana povodom fotoreporterske nove godine, biće otvorena u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35), u ponedeljak 23. decembra u 19 časova.

opširnije

64. SAZIV UMETNIČKE KOLONIJE EČKA - SLIKA 2019.

Savremena galerija Zrenjanin, Zrenjanin, Trg slobode 7, 9. – 25. decembar 2019. god.

opširnije

Mali format -Slikarsko grafička sekcija ULUPUDS

Tokom godine ovu izložbu je mogla da vidi publika iz 10 gradova širom Srbije i tako se upozna sa stvaralaštvom 56 članova jednog od najstarijih reprezentativnih umetničih udruženja u Srbiji, ULUPUDS-a. Izlagači su i ove godine članovi iz više sekcija Udruženja, što radove čini veoma raznovrsnim, dok je ono što ih povezuje upravo njihov mali format.

opširnije

Mala galerija ULUPUDS - Bojana Ban-Bube koje nose svetlost

Mala galerija Ulupuds, Uzun Mirkova 12, 29.11.-12.12.2019. g.

opširnije

Ada dobija Wellness centar na 3.100 m2 - U toku tender za izvođača radova

Javno preduzeće za rekreaciju Adica iz Ade raspisalo je javnu nabavku za izgradnju Wellness centra, a rok za podnošenje ponuda je 16. decembar.

opširnije

U Galeriji Matice srpske biće otvorena gostujuća izložba Punktumi

U petak, 22. novembra 2019. godine u 19h u Galeriji Matice srpske biće otvorena gostujuća izložba Punktumi. Zbirka inostrane umjetnosti Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, kojom se nastavlja uspešna višegodišnja saradnja dve muzejske ustanove.

opširnije

Novosadski Winter Fest od 21. novembra do 30. decembra

Novosadski Winter Fest je zimski festival koji se održava na glavnom gradskom trgu od 21. novembra do 30. decembra.

opširnije

e-Berza !!!

Novi koncept online trgovine - eBerza omogućava popuste, pristup globalnom tržištu i veću prodaju.

opširnije

Galerija SULUV- SULUV AIR program / Mariko Hori i Ronald van der Meijs

Prezentacija radova: 21. novembar, Kulturna stanica “Svilara”, Multimedijalni nastup: 25. novembar 2019, Galerija SULUV, prezentacija radova, 27. novembar Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu, Amfiteatar - Novi likovni mediji.

opširnije

Galerija Matice srpske dobitnik ordena Srpske pravoslavne crkve, Sveti despot Stefan Lazarević

ČESTITAMO!

opširnije

Galerija SINGIDUNUM - AKSESOAR X I I I

Sekcija z atekstil i savremeno odevanje ULUPUDS, 18-26.11.2019.g.

opširnije

Savremena galerija Zrenjanin - IVAN GRUBANOV

ZLI SLIKAR, 18. novembar – 5. decembar 2019. Otvaranje izložbe: ponedelјak, 18. novembar 2019. u 19 časova.

opširnije

Mala galerija ULUPUDS - " U (čijoj) koži "

Izložba „U (čijoj) koži“ je okupila troje dizajnera s ciljem da predstave javnosti svoje najnovije radove.

opširnije

50.Zlatno pero Beograda

Jubilarno izdanje 50. Zlatnog pera Beograda - 15. Međunarodnog bijenala ilustracije 2019, u organizaciji Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS), u Konaku Kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8) 7. novembra - 26. novembra.

opširnije

Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine

Galerija SULUV, Bulevar Mihajla Pupina 9, Novi Sad. Konkurs za rezidencijalni boravak umetnika u srpskim ateljeima pri CITE Internationale des Arts Paris tokom 2020. Godine

opširnije

Konkurs za izlaganje u Galeriji SULUV, u 2020. godini.

Od 1. novembra do 10. decembra 2019. godine.

opširnije

Kreativne radionice za decu u okviru pratećeg programa izložbe Kračun

RASKOŠNI SVET UMETNOSTI - 2. novembar 2019. godine od 11.00 do 12.30 sati.

opširnije